Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PEUGEOT 1007-poruchy otvírání dveří

Od: karlosdos* odpovědí: 9 změna:

To auto se mi moc líbí jsem už důchodce a jezdím jen ve městě. Jak to ale je s tou el.otvrání dveří.? Dají se v případě poruchy otevřít ručně?Pokud máte zkušenosti s tímto autem,napište.

Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Pán chce mnohem větší zábavu než s Fabkou... Je to marný, je to marný, je to marný *zed* Co chceš slyšet - složitý, často se porouchá a ručně to otevřeš vysklením...

karlosdos*
hodnocení

Ano,fabku nepotřebuji,ani ji nemohu prodat nikdo to za 30 nechce !Mám Fiata Punto po TK a střídám to. Ve fiatu se mi lépe vystupuje a nastupuje. Brzdy má také lepší a nesvítí mu tam žádný symbol poruchy motoru.Ještě jsem koupil zimn pneu na kolech na tu fabku.Je to neprodejné,protože jich je moc na trhu ojetin. A za 25 to prodávat nebudu.To budu platit dvě povin.ručení a auta střídat.

asd1

Njn... Živit dvě auta je nesmysl, pravděpodobně to vyjde dráž než prodat i pod cenou... Holt zkušenost se musí zaplatit.. Naleštit, pěkně nafotit, vychválit (ale nelhat) a nějaký další Karlos se najde... Něco jako "mám dvě auta, FAbka je sice super ale blbě si mi nasedá, nové zimní pneu" - a to ani lhát nebudeš ;)

Auto co nejezdí stárne rychleji a dvě auta = moc to jezdit nebude, akorát budou reznout brzdy atd. Dvě pojistky, dvakrát všechno... Prodal bych obě a do města bych vzal Pandu (vyzkoušej nasedání, je jak na židli.. Malé šikovné auto s výborným výhledem, ale přitom to neni miniauto co váží 600 kg, takže má i solidní bezpečnost... A ta 1,2 8V je opravdu jeden z nejlepších malých motorů vůbec... Jako každé auto má svoje mouchy, ale nic hrozného. Největší je el. servo (snímač natočení volantu, repas za 5k) a elektrika světel (vyhřívá se konektor u ŘJ, chce to hlídat příp. jde přidat relé aby el. přes konektor byla jen ovládací a ne silová). Jinak prakticky jen drobnosti typu čepy, brzdy, děravý vejfuky atd. takové má každé auto... Občas těsnění hlavy, nejspíš následek honění za studena... Jinak ten motor má často nájezd k půl milionu km a pořád jede, 300 kkm jich má najeto opravdu hodně. Díly obecně levné jednoduché, servis není problém. Kdybys např. viděl v Itálii jak a kde všude s tim jezdí a co všechno to vydrží tak by ses divil...

karlosdos*
hodnocení

Děkuji za vyvětlení,já jsem chtěl toho fiata nechat synovi,ale on zrovna přišel o ŘP-vybodován. No,tak budu muset počkat1/2 roku ,nebo jak dlouho to bude trvat. No,ten fiat Panda může být dobrý,ale je malý proti puntu. My jsme s manželkou oba trochu silnějších postav a máto taky malý kufr.Chtěl jsem někde v autobazaru nabídnout tu fabii a odjet s doplatkem do 20tis. s novějším puntem. nabízí mi ale málo tak 22tis. Tak nevím co budu dělat? Garáž mám ,tak jedno bude v garáži a s druhým budu jezdit.

hodnocení

0x

Zdravím.
Zkušenosti sice nemám,ale posílám Vám diskuzi na toto téma.
peugeot-club.com/...

hodnocení

0x

Mám PEUGEOT 107 nevím o jakou poruchu se má jednat, ale pokud se vybije baterie v DO lze auto odemknou normálně klíčem.

asd1

To je úúúúplně jiný auto ;)

sollik*

Ale já toho využiju *smich*

flodur: Předpokládám, že máš 3 válcový litr. Jaký dáváš olej?

fik
hodnocení

0x

Jako každá elektrověc zdroj problému. Když to odemkneš,jde to otevřít i ručně když máš sílu na to přeprat ten elektromotor-ale jak říkám volovina,klasické dveře žádná elektro** nenahradí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]