Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vozík za aut sháním kola

Od: martas38® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den mám (né dlouho) vozík za auto a chtěl bych si koupit jedno kolo do rezervy ale moc jsem neuspěl , pneumatiky jsou v pohodě ale kolo se mi sehnad nepodařilo, určitě ho tady někdo taky má , možná někdo poradíte děkuji.
Vozík za aut sháním kola
Vozík za aut sháním kola #2
Vozík za aut sháním kola #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

není to on:

elmepo.cz/...

hodnocení

2x

Bez alespoň částečné demontáže to nezjistíte. Až budete vědět buď co tam je za ložiska nebo jaké jsou průměry hřídele, stačí objednat příslušný disk tady.

doplněno 08.11.18 15:53:

*palec*

hodnocení

Děkuji za príma typ přez zimu budu vozík odstavovat a tak sundám kolo a podívám se na to. Díky :)

hodnocení

Je to supr už jsem tam volal vše mi vysvětlili jak je to s těmi koly a označením tak že to asi koupím ještě jednou dík

hodnocení

No nejsem si jist trochu mne tam mate to označení /B2 20/20 to nevím co znamená je to označení hřídela ale jak to zjistím? Asi jen když to rozdělám a podívám se na ložiska jinak nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]