Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kupujici prodal auto dal

Od: hul21* odpovědí: 9 změna:
Dobry den, chci se zeptat. Prodal jsem znamemu poskozene auto. On misto opravy jezdil az se dojebalo. Potom ho prodal a dal k nemu vsechny papiry. Nemam v ruce nic, ze jsem duverivej blbec vim. Mohu se zeptat co dal?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

1x

zasel bych za znamym s tim ze bud se to vsechno da dohromady anebo zajdu na cajty ze sem mu pujcil auto a on ho nechce vratit a prodal ho, pokud nema smlouvu ze ho koupil tak ho vpodstate ukradl

hodnocení

1x

Nejsem si jistý, jestli rozumím. Prodal jste známému auto. Co s ním on jako nový majitel udělal, to přece už není vaše věc. Nebo jsem něco přehlídnul?

jethro, asi nepřehlídnul, ale tazatel se najspíše ptá, jak vozidlo vyřadit, či udělat převod.

Milane, to se ptá zatraceně brzy*smich*

Pavle, v dnešní době dávat někomu plnou moc, to mi nebere...

hodnocení

1x

Předpokládám, že kupní smlouvu ani svědky nemáte - v tom případě snad jedině známého drze vyzvat (písemně) k vrácení zapůjčeného vozidla včetně všech dokladů do, dejme tomu, dvou týdnů a počkat, co se bude dít.

iwarygezim
hodnocení

1x

jurajjuraj>

Tak vymyslet si trestný čin krádeže... To je nápad. *smich*

Policie během vyšetřování trestného činu ihned zjistí, že o krádež nejde. Následně můžeš čekat na obvinění z trestného činu křivého obvinění. A to se vyplatí.

mathew
hodnocení

0x
Kupní smlouvu máš? Jestli ani tu ne a známej už tě nezná tak jsi korunovanej

hodnocení

0x

Já bych to viděl tak-až do smrti úplatri PR protože nemáte KS=nemůžete prokázat že jste auto prodal!Me´bo riskovat že ČKP po Vás bude chtít nemalý příspěvek.

Prostě MUSÍTE dohnat osobu co nyní vozidlo vlastní k zápisu změny ,ale ta jej asi rozebrala a rozprodala použitelné nd případně celé rozbrané na jednotlivé druhy kovů do sběrny druhotných surovin=nezrušíte a ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]