Dobry den, chci se zeptat. Prodal jsem znamemu poskozene auto. On misto opravy jezdil az se dojebalo. Potom ho prodal a dal k nemu vsechny papiry. Nemam v ruce nic, ze jsem duverivej blbec vim. Mohu se zeptat co dal?
zasel bych za znamym s tim ze bud se to vsechno da dohromady anebo zajdu na cajty ze sem mu pujcil auto a on ho nechce vratit a prodal ho, pokud nema smlouvu ze ho koupil tak ho vpodstate ukradl
Předpokládám, že kupní smlouvu ani svědky nemáte - v tom případě snad jedině známého drze vyzvat (písemně) k vrácení zapůjčeného vozidla včetně všech dokladů do, dejme tomu, dvou týdnů a počkat, co se bude dít.
Tak vymyslet si trestný čin krádeže... To je nápad.
Policie během vyšetřování trestného činu ihned zjistí, že o krádež nejde. Následně můžeš čekat na obvinění z trestného činu křivého obvinění. A to se vyplatí.
Já bych to viděl tak-až do smrti úplatri PR protože nemáte KS=nemůžete prokázat že jste auto prodal!Me´bo riskovat že ČKP po Vás bude chtít nemalý příspěvek.
Prostě MUSÍTE dohnat osobu co nyní vozidlo vlastní k zápisu změny ,ale ta jej asi rozebrala a rozprodala použitelné nd případně celé rozbrané na jednotlivé druhy kovů do sběrny druhotných surovin=nezrušíte a ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.