Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavitelný podvozek

Od: riky odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to pokuď bych na auto dával stavitelný podvozek? Musí mi ho namontovar firma nebo mohu sám? A zapsaný musí být též v TP tuším? Absolvoval už někdo STK se stavitelným podvozkem?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

0x

nemusí ho montovat firma, může to bejt samo domo.Zápis do TP bych neřešil...nebejvá s tím problém.

Na STK jim může být jedno jestli je tam origo, starline nebo jinej výrobce, pokud jsou ty tlumiče a pružiny OK...

riky
hodnocení

Slyšel jsem něco, že když se jede na STK, tak se podvozek zvedne na požadovanou výšku a po STK si ho lidi opět sníží

break
06.11.18 21:22

blbost..

riky
hodnocení

Přece jen, když se jede na válce, tak při sníženým podvozku mohou urvat nárazník :D

break

ne jen na lince, ale i na silnici...takovej podvozek je ale bezúčelovej.Mám na to jinej názor, pokud ho tam chceš dát a nastavit vejšku na minimum, tak je to tvoje věc.Zauvažuj nad tím, jak se bude chovat zbytek zavešení, podvozek není jen o tlumičích a pružinách...

krtek66
hodnocení

0x

pokud to má atest 8SD tak si tam dej co chceš a sám..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]