Nejste přihlášen/a.
Je to Scénic z roku 97. Nevíte někdo co s tím?
0x
U Rendálů je to skoro vždy problém s kostrou. Takže řádně ukostřit a na 99% bude závada odstraněná.
doplněno 06.11.18 19:26:
@007cz: A není to jedno?
doplněno 06.11.18 19:42:
A zase diskuze o ho.ně, na dotaz žádná rada nebo odpověď![]()
0x
Pro všechny: Když pravé světlo svítí míň, tak se na 100% jedná o přední reflektor. Takže mi není jasné, o jakých nesmyslech tady píšete![]()
Byl už jsem tu několikrát "tepán" za to, že nejsem schopen si domyslet, na co se tazatel ptá. Nyní, když si domyslím to, co je prakticky jasné, tak se do mne bude někdo navážet? Není vám to blbé a nestydíte se?
doplněno 06.11.18 20:29:
@lukavec: Pak je problém mezi místem, kde jsi drát "ušmikl" a konektorem žárovky, nejspíš v připojení drátu do patice nebo kontakt žárovky v patici. Nic jiného mě nenapadá.
doplněno 06.11.18 20:22: Ne vlákna svítí jendo podruhém, tak jak mají... jen obě žhaví tak na půl.
Vzal jsem drát od ukostření, prešmikl a přidělal k němu zatím zkušebně přes čokoládu delší drát, který jsem připojoval různě karoserii až nakonec i k minusu samotné baterky (hledal jsem lepší kostru). Žárovka svítila pořád stejně... tak je problém jinde nebo jsem to udělal blbě?
Pokud tedy bude svítit normálně nezbývá než sehnat schéma zapojení a jít po vodiči. Nezkoušel jste přeměřit napětí?
Ještě bych dodal, že bych zkusil naměřit napětí přímo u žárovky a pak taky u pojistky pro to pravé světlo. Ale bez toho el. schématu se asi neobejdete.
0x
Zkusil bych se vydat touto cestou pokud to na přikostření nereaguje tak očistit a mírně naohejbat kontakty
Pokud to nezabere tak nová patice
Ještě bych prověřil pojistky taková vyhřátá pojistka či kontakty do kterých zapadá dokáže taky pěkně pozlobit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.