Nejste přihlášen/a.
Zdravím , možná mě tu ukamenujete ale mám prvně auto na naftu , dřív sem jezdil benzínem , koupil sem si vůz Hyundai i30 1.6 crdi 66kw (2010) , po koupení kontrolováno u známého , vše kromě brzd.destiček a olej+filtr je prej v cajku.
Co mě ale trošku děsí nebo spíš nevím co si mám o tom myslet je zvuk který dostávám když tomu trošku šlápnu na krk (samozřejmě ne za studena) , při větším sešlápnutí plynu se ozve takový zvuk který bych přirovnal k vyfouknutí vzduchu , možná je to tak normálně každopádně jak říkám nemám s dieselem žádnou zkušenost , tak díky kdyby mi to někdo dokázal vysvětlit.
a když už sem píšu jeden dotaz rovnou bych se zeptal i na druhý , a to jestli se fakt tak strašně kurví motor atd při častých kratších jízdách 6km , 10km a o víkendech nějaký ten výlet a podobně s větším nájezdem. Všude totiž čtu něco jiného a sem z toho jelen , děkuji za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.