Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám již veterána, na kterého jde jen obtížně (takže skoro vůbec) sehnat nová spojka. Do auta se dávaly asi 4 motory, rozměry přítlačným talířů jsou 215 mm, 217mm a 220mm, jinak jsou totožné (facelift verze). Sehnal jsem náhodou po pánovi tu 220mm, za malý peníz, nepoužitý, nicméně podle autodílů bych měl mít průměr 215mm (u nějakého výrobce je 220mm). Je to obtížné a nezbývá nic jiného, než auto rozebrat a změřit. Ten 220mm jsem stejně koupil, byl za mizivou cenu, takže mne případný neúspěch nerozčílí.
Chtěl jsem se ale zeptat, lze takto kombinovat průměr? Dát tam 220mm místo 215mm? Pokud ano, v čem bude rozdíl?
Děkuji.
Jde o to, že všude píšou něco jiného.
Lamela má 100% 220mm, tu jsem již koupil originál Honda. Přítlačák jsem koupil nový z bazoše, má také 220mm. Tak budu doufat, že setrvák padne, větší velikost nevyráběli
Bohužel, téměř všude je spojka bez značky, tam si nejsem jistý kvalitou. Navíc se tam nedá hledat podle označení konkrétního motoru, jen napíší, že se jedná o dvoulitrový motor, což jsou všechny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.