Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte, zda i v Havířově snímají kamery na semaforech průjezd na červenou. Na internetu jsem nenašla žádnou zmínku. Děkuji
Divná otázka. Vy na červenou zastavujete jen když víte, že Vás sleduje kamera? Nejezděte na červenou a nemusí Vás to zajímat. Pokud na červenou jezdíte, smiřte se s tím, že Vás občas někde vyhmátnou. Nechápu, proč by o tom měla být na Internetu nějaká informace.
doplněno 06.11.18 08:24:
Já problém nevidím, já na červenou nejezdím a tak mě kamery na křižovatkách nezajímají.
hanap
A já zase nechápu proč na můj dotaz reagujete.Tyto weby jsou určeny na dotazy a odpovědi... takže v čem vidíte problém
Ano, pochopitelně i do Havířova zavítala taková novinka, už před několika lety ovšem. Některé křižovatky jsou pod dohledem kamer a některé tyto kamery zaznameávají průjezd na červenou, stejně jako kamery na železničních přejezdech nejen v Havířově.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.