Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto od 15

Od: pepe1* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, chci se zeptat jestli je dobrý nápad si koupit auto od 15 nebo to jsou vyhozené peníze? Chtěl bych s ním jezdit do školy atd...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Za mě dost drahé, nebezpečné a brzda provozu. Pokud je slušné spojení hromadnou dopravou, o takovém vozítku bych ani neuvažoval, zvláště při aktuálních cenách jízdného pro studenty.

Pokud ale máte zbytečných sto tisíc a víc, tak proč ne. Jen na vás budou všichni ostatní nadávat, protože to má maximální rychlost 45 km/h.

break

to by se ti v Rakousku asi nelíbilo.Tam si tyhle auta kupuje kdekdo.Je to takovej skútr a žere to max 3 litry nafty, pojistka pár euro.Jezdí jich tam mraky a nikdo si nestěžuje...Ve městě to o moc větší brzda není...

a nemusí kupovat nový.Tahá se to sem, dá se to pořídit levně.Nebezpečný to je logicky, protože to je 50kg tenoučkejch trubek a 50kg laminátu...

007cz
hodnocení

1x

na druhou stranu, pokud chce jezdit at se naučí na tomhle ,lepší než se v 18 v bmw před smrtí z první výplaty kutálet po poli

hodnocení

0x

Není to zbytečně drahá hračka?

hodnocení

0x

S autem od 15 jezdit nesmíš. A jestli máš na mysli nějakou tu čtyřkolovou motorku, tak to si musíš rozmyslet sám.

hodnocení

0x
Fakt bych ty 3 roky počkal na "dospělé" auto. Ten kozí dech je opravdu příšernost a to rozhodně nemyslím nějak pohrdavě...

sollik*
hodnocení

0x

Už se to tu několikrát řešilo. Já osobně bych to svému synovi rozmluvil. Po našem městě se podobná krabička motá, párkrát jsem ji už potkal a příjde mi to dost nebezpečné. V podstatě na každé delší rovince se jezdí 60 km/h a ten rychlostní rozdíl je poměrně výrazný i když se ta krabička žene nadoraz. Každý se to snaží předjet a na nebezpečnou situaci je zaděláno.

krtek66
hodnocení

0x

vyhozený peníze...

hodnocení

0x

Vyhozene penize to jsou, ale pokud to vyuzijes a mas na to, tak proc ne?

asd1
hodnocení

0x

Opravdu bych se v tom bál. Vběžném provozu to je doslova kuželka, každý má snahu tu "kriplkáru" předjet a o to víc je nebezpečných situací.. Je to prakticky motokára s kabinou, takže srážka s jakýmkoliv normálním autem je průšvih. Rychlostí to oproti ostatním nestíhá ani ve městě - je to asi jak traktor, akorát na rozdíl od traktoru to nebudí respekt...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]