Nejste přihlášen/a.
Za mě dost drahé, nebezpečné a brzda provozu. Pokud je slušné spojení hromadnou dopravou, o takovém vozítku bych ani neuvažoval, zvláště při aktuálních cenách jízdného pro studenty.
Pokud ale máte zbytečných sto tisíc a víc, tak proč ne. Jen na vás budou všichni ostatní nadávat, protože to má maximální rychlost 45 km/h.
to by se ti v Rakousku asi nelíbilo.Tam si tyhle auta kupuje kdekdo.Je to takovej skútr a žere to max 3 litry nafty, pojistka pár euro.Jezdí jich tam mraky a nikdo si nestěžuje...Ve městě to o moc větší brzda není...
a nemusí kupovat nový.Tahá se to sem, dá se to pořídit levně.Nebezpečný to je logicky, protože to je 50kg tenoučkejch trubek a 50kg laminátu...
Už se to tu několikrát řešilo. Já osobně bych to svému synovi rozmluvil. Po našem městě se podobná krabička motá, párkrát jsem ji už potkal a příjde mi to dost nebezpečné. V podstatě na každé delší rovince se jezdí 60 km/h a ten rychlostní rozdíl je poměrně výrazný i když se ta krabička žene nadoraz. Každý se to snaží předjet a na nebezpečnou situaci je zaděláno.
Opravdu bych se v tom bál. Vběžném provozu to je doslova kuželka, každý má snahu tu "kriplkáru" předjet a o to víc je nebezpečných situací.. Je to prakticky motokára s kabinou, takže srážka s jakýmkoliv normálním autem je průšvih. Rychlostí to oproti ostatním nestíhá ani ve městě - je to asi jak traktor, akorát na rozdíl od traktoru to nebudí respekt...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.