Dobrý den, zajímalo by mě kolik ujede km. Fabka 1.2 htp, na plnou nádrž, máme jet pracovně do Německa tak špekulujem jestli nám vyjde palivo až tam, děkuji za odpověď.
Jedničkovu Fábkou jsem jezdil přes Německo do Holandska a Belgie s autem řádně naloženým vercajkem a náhradními díly, přičemž jsem musel být u zákazníka co nejdříve, takže jsem tomu musel docela přišlápnout - 150-160 km/h a musím potvrdit, že to auto žralo jako ruský tank během ofenzívy. Motor to (kupodivu) dával celkem v pohodě.
Ale v kombinaci s malou nádrží Fábky to znamenalo důsledně hlídat vzdálenosti k další benzínové pumpě.
Ovšem při katolické jízdě mimo dálnici jsem se motal okolo 6l/100km, na dálnici to bylo snad mezi 8-9l
Dle spotřeby CZ se spotřeba u 1,2 pohybuje od 5,5l do cca 6,5l (nevím zdali 1,2 HTP je totéž jako 1.2i12V prostě tyto jdou mimo mne-nezajímají mne ani trochu)
a podle ceho my mye poznat jestli vyjizdis z karlovych varu nebo z ostravy, jestli jedes 5km za hranice nebo na druhou stranu nemecka , jestli vas pojede v aute pet nebo dva, jestli bude nalozeny kufr, jestli potahnete vozik atd?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.