Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, co všechno se dá zapsat do technického průkazu vozidla, zatím jsem jen slyšel že všichni zapisují kola, ale dá se zapsat třeba i rozšíření blatníku? Podvozek? Spoiler? Atd..
Děkuji
Edit: omlouvám se za kategorii motorky, preklik a už to nějak nejde opravit, můj dotaz se týká aut.
Chtěl bych se zeptat, co všechno se dá zapsat do technického průkazu vozidla, zatím jsem jen slyšel že všichni zapisují kola, ale dá se zapsat třeba i rozšíření blatníku? Podvozek? Spoiler? Atd..
Děkuji
Edit: omlouvám se za kategorii motorky, preklik a už to nějak nejde opravit, můj dotaz se týká aut.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
jezevec*
Přesně tak. Pokud si například u dealera Nissanu koupíš homologovanej přední rám na Patrola, doložíš homologační listy a zapíšou ti ho do TP, nikde nebude problém. Pokud to koupíš někde na bazoši s převařenýma držákama a bez jakýkoliv dokumentace, budou na další STK hodně prudit... A totéž platí pro všechny spojlery a tunning (teď nemyslím ten kosmetický) obecně...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]