Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STK - zadní světla

Od: riky odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, chci se zeptat zda mi na STK projdou tyto světla, pokuď mají na skle vyraženou homologaci.

tuning-in.cz/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

uvádí tam "homologace E" - to by mělo být na skle/plastu světlometu či světla vždy dohledatelné. Podle čísla "E a nějaké číslo" se dohledá i země, která schválila tento typ.

1) já bych si taková hnusná světla na blbou ochcávku nedal

2) máte u nich možnost dotazu - dotazujte se, zda TK vozu projde, případně pokud ne, kdo bude hradit náklady.

doplněno 03.11.18 08:17: Pardon, omlouvám se za hodnocení Octavie. Uvedený tuning bude jistě skvostem v kategorii tuzingu.
007cz

Proč je ochcavka blbá? Neni to jinak? Treba odpověď muze byt blbá

break

jmlc:borec se ptal jestli s tím projde přes STK a ne jestli se to někomu líbí...

007cz
hodnocení

1x

Nekolik takovych lamp jsem uz montoval, zakaznik si je privez a tvrdil ze mu prodejce garantuje homologaci ale vyrobcu je vice tak si to radši ověř u prodejce. Co se týká svitivisti samozřejmě lepší jak u zarovky, ale pokud ti odejde zarovka vymenis za 10 kc pokud ti zhasne dioda zahodis celou lampu, jinak za me nic moc za ty prachy si radši udelej brzdy ;)

break

sto lidí, sto chutí.Máš pravdu, ale nemůžeme soudit.Třeba ta jeho octa je v topu a nic jí nechybí.Pořád lepší takováhle úprava než zavařený kliky :)

A kolikrát některý tuningový lampy svítijou líp jak originály.

ale mně se tyhle lampy taky nelíbijou :D

Moje řeč, vypadá to jak na kolotoči. Nechápu, že si někdo za velký prachy musí hyzdit auto.

jurajjuraj*
Prodejce mu muze garantovat i to ze mu oblize spicku, pokud nema homologaci primo na svetle tak mu je to prd platne
007cz

samozřejmě...ale to už tu někdo psal

hodnocení

0x

Homologace "E" může být málo, měla by mít homologaci v některé zemi EU. Navíc si nejsem jistý svítovostí. Takže bych se raději zeptal přímo na STK.

hodnocení

0x

Jednu dobu měla taková světla některá auta už z výroby. Problém byl, že to moc nesvítilo, takže bych se nedivil, kdyby to už povolené nebylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]