Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat zda mi na STK projdou tyto světla, pokuď mají na skle vyraženou homologaci.
uvádí tam "homologace E" - to by mělo být na skle/plastu světlometu či světla vždy dohledatelné. Podle čísla "E a nějaké číslo" se dohledá i země, která schválila tento typ.
1) já bych si taková hnusná světla na blbou ochcávku nedal
2) máte u nich možnost dotazu - dotazujte se, zda TK vozu projde, případně pokud ne, kdo bude hradit náklady.
Nekolik takovych lamp jsem uz montoval, zakaznik si je privez a tvrdil ze mu prodejce garantuje homologaci ale vyrobcu je vice tak si to radši ověř u prodejce. Co se týká svitivisti samozřejmě lepší jak u zarovky, ale pokud ti odejde zarovka vymenis za 10 kc pokud ti zhasne dioda zahodis celou lampu, jinak za me nic moc za ty prachy si radši udelej brzdy ![]()
sto lidí, sto chutí.Máš pravdu, ale nemůžeme soudit.Třeba ta jeho octa je v topu a nic jí nechybí.Pořád lepší takováhle úprava než zavařený kliky ![]()
A kolikrát některý tuningový lampy svítijou líp jak originály.
ale mně se tyhle lampy taky nelíbijou :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.