Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednička a zpátečka nenaskakuje

Od: itonda® odpovědí: 6 změna:
Zdravim, mam Toledo KG3, najeto 45 tisic km a obcas (1krat za tyden) se mi nahodou stane, ze mi uplne nejde jednicka nebo zpatecka. Jakoze paku tam dostanu, ale auto stoji a slysim jen protacivy zvuk, jakoby se tam neco nechytlo, aby se auto dostalo do pohybu. Nevite o co muze jit? Diky za tipy!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slavo*
hodnocení

2x

Já jsem měl podobný problém, taky občas šla těžko jednička a bylo to táhlo řazení.

Ale jednalo se o škodovku.

fik
hodnocení

2x

Klid,některá auta to mají ve standardní výbavě*smich*i úplný funghlovky jedné nejmenované značky. Pokud by to zlobilo více,šel bych po kulise řazení nebo po lanovodech. Převodovka je až ta poslední možnost,ale taky může být

hodnocení

V klidu jsem, protože to není pořád, ještě se budu muset zaměřit na to, v jaké situaci se to přesně děje.

hodnocení

Je to moc nákladná oprava? ;) Čeká mě první STK, tak bych to nechal dát do pucu.

fik

Jestli je to v záruce měli by to řešit na garanci. Tam by pak vyměnili to co je špatný kus za kus

hodnocení

V záruce už to právě nemám :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]