Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Veteránská pojistka na mopeda -Čpp

Od: martin123* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prosím o radu, mám u Čpp pojištěné veterány čz175-jawa 350 r.v.1955-1962 u nich platím pojistku 100-200,-Kč za rok...

Nyní jsem tam nechal pojistit mopeda Jawetu r.v.1960 a pojistku mi mladej co tam byl vypočítal na 200,-Kč, že prý moped nemá veteránskou spz(samozřejmě žádnou nikdy neměl a moje Jawy tam zalevno pojištěné mají,,klasické" bílé SPZ).

Udělal zaměstnanec pojišťovny chybu? Známý má mopeda z podobného roku pojištěného u nich za 59,-Kč/rok...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neudělal, navrhl Vám pojištění a Vy můžete, či nemusíte souhlasit. Zkuste se poptat u dalších 10 pojištooven, a uvidíte, kolik nabídnou.

martin123*
hodnocení

Děkuji-souhlasím. Hlavní chyba byla u mě a to když jsem další den zjistil , že pokud mám u nich pojištěno i Auto, měl bych mít mopeda pojištěného s ním zdarma...

bery*
hodnocení

0x
Ja mám uz několik let 2 Stadiony a 2 Jawety u CP, aktuálně asi po 38 korunách ročně, ale začínalo to snad na třiceti :) Při pojištění po telefonu mi to tenkrát operatorka nabídla sama jen podle roku výroby a toho, ze výrobní číslo v jiném formátu než VIN, ji šlo vyplnit jen u veteránů :)

hodnocení

0x

Kalkulačka ČPP povolí výběr "veterána" jen podle roku výroby, SPZ s tím nemá nic společného.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]