Nejste přihlášen/a.
Zdravím zajímalo by mě proč škoda octavia 2 rs 2.0tfsi nehrabe to proto že je težká?Díky
Protoze to neni hrabos.
Kde si na to prisel, ze nehrabe. Pokud je vybavena protiprokluzem (ASR) a ten je zapnut, tak je obtizne podhrabnout. Zcela jiste ale ne nemozne - kdyz se budes hodne snazit. A samozrejme vzdy zalezi na povrchu, na kterem se zrovna nachazis. Na snehu ci sotoline to bude hrabat jedna radost, at ASR aktivovane mas nebo ne.
Tez pokud je to automat, tak bude podhrabnuti na pevnem povrchu obtizne.
A nakonec...proc chces hrabat. Bud rad, ze mas alespon o to rychlejsi rozjezd.
Třeba Subaru impreza hrabe vic jak mitsubishi evo ix a přitom jsou to 4x4 obě Dá se upravit točivý moment třeba 70 ku 30?
Kdes prosimte prisel na to, ze nehrabe? Nema ASR, ale ESP. Samozrejme je tam tlacitko, kterym se da vypnout. Ale v principu to funguje tak, ze kdyz hrabne jedno kolo, tak se to prepne na druhy, hrabne si druhy atd. Jinak tuhle octavku mam tata, tak s ni obcas jezdim a hrabe i na 3, na 1 se necha hrabat i nekolik metru, ale prijdes za chvilku o gumy. Nova rs ma oproti starej mnohem lip udelany prubeh momentu, v podstate od 2200 otacek je maximalni(diky turbu), takze se necha jedit i za 8 litru(z karlina do sobeslavy za 52 minut, kdyz je to trochu volnejsi teda a jede se v klidu, ne zase na krev). Na dalnici se jeste tech 200 necha jet, pak uz je to fakt o strach(zatacky maj sakra maly prumery. Ale to nerikam, ze se s tim jezdi takhle vzdycky, tedka v zime urcite ne. Jinak na diesel se dost nadava, tak bych ho moc nebral.
Subaru nemá omezovač ale modernější evo už ho má! Tohle neřeš. Bez prokluzu kol je akcelerace svižňejší.
Nejsem odborník na Octu, ale ASR se dá u jiných vozů vypnout, tak u tohoto vozu to musí jít také.Koukni do příručky k vozu.
Když chceš honit machra, tak vypni omezovač, jinak proč myslíš že tam asi je. Jestli je to 4x4 tak je do terénu ,proto má omezovač prokluzu! Když chceš hrabat, kup si auto s motorem v předu a náhonem na zadek.
doplněno 06.01.10 15:01:Ještě dodatek mám Mazdu a když chci vypnout TRF, musím vypnout i ABS, je to jeden společný ovladač.
doplněno 06.01.10 15:02:Ještě dodatek mám Mazdu a když chci vypnout ASR, musím vypnout i ABS, je to jeden společný ovladač.
doplněno 06.01.10 15:04:Omlouvám se stím TRF má tam být ASR, pěkně jsem se v tom zamotal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.