Nejste přihlášen/a.
Zdravím raditelé, prosím, pomozte mi vyznat se v této situaci.
Strčil jsem klíče do zapalování, budíky najely, po otočení kličkem do startovací polohy vše okamžitě zhaslo, auto ani neškytlo. Podruhé už nenajely ani budíky.
Baterii jsem zkoušel nabít inteligentní nabíječkou, jen to vypíná a zapíná (ne, nejde o pulsní nabíjení nízké kapacity). Batrku jsem odpojil, změřil multimetrem, ukazuje 13V. Při napojení na auto ukazuje 9V. Znamená to, že je někde skrat?
Baterku jsem vyměnil za jinou, s ní to jede. Napětí neklesá takže alternátor by měl být ok. Je to normální že ta špatná baterka ukazuje 13V ikdyž autu nic nedá, no nic nedá, třeba světlo v kufru svítilo...
Já jsem již nervozní při poklesu pod 10V. Zde je baterie zřejmě jalová a pod zátěží jí spadne napětí na nulu, tj kaput. Pokud se toto dělo i po nabití / zde by opět šlo poznat, že baterie je špatná z doby nabíjení- pokud se nabila rychle- je to špatně/, tak je to na výměnu. Jinak ten propad na 9V můžou způsobit už jen ta světýlka a to také ukazuje na "kaput" baterii.
Dobře prostě to nebudu řešit a koupím novou baterku. Víte co pánové, dal bych ruku do ohně za to že jsem tak 2 roky zpět kupoval novou Vartu, ted tam na mě čučí baterka od Fiata, už jsem slyšel hlášky o měnění baterek v autoservisech ale prostě..nejsem si už jistý ničím.
Tak jestli jsi kupoval Vartu a neni tam tak jí někdo vyměnil Ale jestli nevíš, tak ti to mohl vyměnit ten němec
Varta v posledních letech kvalita nic moc..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.