Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevření dveří škoda Fabia

Od: matha odpovědí: 3 změna:
Zdravím. Mám problém xD ,na fabii jse mi rozbila levá elektrická stahovačka okýnka a při zjišťování problému tzn.kdyz jsem se koukal co stim je tak při zpětné montáži staré stahovacky se mi podařilo vytáhnout táhla na otevírání dveří a to z venku i zevnitř xD takže teď mám koupenou novou stahovacku ale nevím jak otevřít dveře abych ji vyměnil xD prosím o radu jak má to xD

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

0x

seš šikula a určitě máš už dveře zadeklovaný, že...

podobnej problém jsem jednou vyřešil tak, že jsem vysadil zadní dveře.Na vrchním pantu je čep , takže vysadit z něj, aby to pak při zpětný montáži sedělo a nemusely se ty dveře pracně pasovat...A tím jsem se dostal na krytku kliky, vyšrouboval jsem to, vyhodil jsem tu malou zadní část kliky a zatáhl jsem za to malý lanko, co vede přímo do zámku.

A bylo otevřeno...

matha
hodnocení

Jojo tapec nasazenej tudíž super problém xD díky za odpověď ale když to tak čtu dám to k opravarovi ať si stim hraje někdo kdo tomu rozumí xD poslední co potřebuju tejden před stk je abych si demontoval ještě zadní dveře xD ale dekuju x))
break

když něco zkurvím, tak si to pak i opravím...

Koncern má jen jeden čep na pantech - ten vrchní.Na spodku horního pantu je šroub na 13ku, tím to povolíš, dole dva šrouby ,co držijou pant do sloupku, pak omezovač a rozpojit prchůdku a dveře jsou venku za cca 2 minuty.Otevřít pak ty přední je otázka jedný minuty...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]