Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taví se mi spínač

Od: honza121 odpovědí: 4 změna:
Zdravím lidí mám jeden problém u sví feldy je to 1.3 MPI ale nejde o motor je problém se spínačema na strojové desce. Měl jsem tam automatické rozsvícení světel a alarm zároveň ale ten automat přestal fungovat a po malé chvíli se mi vypálil spínač na parkovací světla. A když jsem ho vyměnil dal tam novej tak se vypálil taky tak sem celej ten automat vytáhl ven a na ten spínač vede cistej tovární kabel. Měl bych vyzkoušet novej a nebo bych měl tu elektriku radneji zkontrolovat? Děkuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Musíš hledat problém někde je bud zkrat oxidace voda
Začni u pojistkové skřínky a jejích konektorech teče tam voda hnije to
Pak pohledej zda někdo nenapojil do vozu divoce náký přídavný zařízení
honza121
hodnocení

Zdravím díky že odpovidate celou skříňku jsem vyndal a všechny konektory a a spoje mají krásnou měděnou barvu voda do toho netekla
Taví se mi spínač

nikdo*
hodnocení

0x

No,jestli to automatický rozsvěcení světelněkdo pověsil na spínač parkovaček, tak není divu. Ten spínač na to asi nebude stavěnej. Jsou ty světla napřímo, nebo přes relé?

honza121
hodnocení

Zdravím pojistkovou skříňkou to není rozebral jsem ji a je v cajku
Taví se mi spínač #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]