Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidi, doufám že tu bude někdo kdo by dokázal poradit nebo ho napadnout co by mohl způsobovat můj problém
Mám Oktu 1 RS a začali mi blbnout xenony. Prvně vypínal pravy xenon, při vypnutí/zapnutí světel zase svítili oba. Pak už teda začali blbnout i sem tam oba ale pořád nejvíc ten pravý. Tak sem se dal do rozdělávání, zjistil sem že v tam byli činské výbojky, tak šli okamžitě do koše, že chyba byla nejspíš v nich. Ted jsou xenony osazeny výbojkami za 2 tisíce od GE. Nicméně problém se vyřešil a moje radost byla tak asi 2 hodiny, kdy světla svítila obě, pak dojedu vylezu a ejhle zase svítí jen levý. Tak sem přehodil jak řídící jednotku, tak i startér mezi sebou a pořád zhasíná pravej xenon (čínské výbojky zhasínali i když auto stálo, ale ted jen tehdy když prudčeji vemu zatáčku nebo přejedu nákou nerovnost). Levý teda drží narozdíl od předešlých činských výbojek kdy občas oba xenony blikali jak na pouti. A ještě jeden poznatek teplotu barev mám 4800K takže bílá jenže ten levý xenon co funguje a nezahsíná tak svítí znatelně do žluta, myslel sem že je to tím že tam byly činské výbojky a nic kvalita, jenže výbojky od GE svítí nejmlich stejně. Pravej co zlobí svítí krásně bíle, ale levej co funguje svítí nažloutle (čočky se před půl rokem čistili a obě sou krásně skleněné nikoliv mlékarna kunín). Nevěděl by někdo po čem mám jít už opravdu nevím na co se zaměřit. Jediné co mě sem ještě zkoumal tak kabely ale na oko se zdají být v pořádku, ale nevím jak si to ověřit zda se dají proměřit nebo tak nějak. Za každou radu předem děkuji.
Paráda konečně mi někdo dokáže poradit něco jinýho než jen že to dělají výbojky. Díky moc zkusím to ano xenony jsou originály žádná zástavba a to že jeden svítí do žluta to může taky co dělat s těmi kabely ale na druhé straně? Ted jsem si ještě vzpoměl že ten co svítí pořád a nezhasíná a svítí do žluta tak občas (opravdu jen občas) problikne a třeba 2 sek svítí růžově, jakoby tam kolísalo napětí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.