Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Mám sjeté letní pneu (Michelin Energy Saver) ty mi vydrželi snad 70000 km, ale ted už mají 1,5 mm, tak bych je chtěl vyměnit za nějakou střední třídu. Uvažoval jsem že je koupím znova, ale podle testu jízdních vlastností je dost lepších pneumatik. V testech si dobře vedou Dunlop Blueresponse, Hankook Ventus Prime3 K125 nebo Goodyear Efficient Grip Performance, ale zase prý nemají nejlepší výdrž. Mám v tuhle chvíli 2 favority: Continental Premiumcontact 5 a Bridgestone Turanza T005. Ale nemůžu se rozhodnout.. Co by jste doporučily vy?
Ohledně nájezdu vede Michelin Energy s rozdílem třídy. Akorát tvrdá guma na mokru víc klouže, proto horší výsledky.. Ostatní líp sedí hlavně za mokra, ale počítej s nájezdem o třetinu menším...
Mám na dvou autech Bluresponse a na běžnou jízdu jsou super. Nedrncaj, tiché, malá spotřeba. Na mokru sedí jak přilepený, až jsem se divil co to snese - jak normální pneu za sucha (kromě oslizlýho prachu a listí samozžejmě). Mají měkčí bočnice, tak na sportovní jízdu s driftem jsou lepší jiné.
Jsem taky pro mišelíny, pár jsem ji ojezdil. Dobrý jsou prej i Bridgestone Turanza, ale ty jsem nikdy neměl. Na mokru moc nezávodím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.