Nejste přihlášen/a.
Nestřiká mi na zadní okno,pročisťoval jsem trysku a nic to nepomohlo,přední sklo je v pořádku,tam to stříká.Jak to mám v těch zadních dveřích rozdělat?
pokud motorek funguje jen nestrika zadna voda na zadni okno tak nejcasteji je rozpojena hadicka, kdyz podrzis zadni ostrikovac tak ti zacne tect voda za levym prednim kolem, sundat krabici od vzduchoveho filtru a tam je pekne v rohu schovana hadicka ktera jde k zadnimu ostrikovaci, na te spojce se vzdycky rozpoji a leje to tam
hod na to smrstovaci hadicku, spoj, nahrej a neco by to mohlo vydrzet
potom se jeste stava ze je to vylomene u zadniho motorku sterace, sundat tapec ze dveri a vidis
Tak tento problém jsme měli na F1 - v bužírce vede svazek elektrických kabelů do zadních dveří včetně hadičky pro ostřikovač. No a v té bužírce je hadička někde napojovaná ... ten spoj se např. při letní směsi v nízkých teplotách může vyrvat - stříkáte pak vodu právě na elektrické kabely...
Servis to u tchýně řešil snad půl dne, než to našel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.