Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o zaslání tiskopisů na vyřazení auta. Děkuji Jana Š. můj e-mail je JaSupka@seznam.cz
doporučuji žádost vyplnit na úřadu, trvá to asi 3 minuty a mezitím si úředník vygeneruje číslo jednací a připraví vše pro Vaše odbavení...Tiskopis na trvalé vyřazerní má formát A4, je oboustranný, ale hodně lidí má problémy s výpočetní technikou a uvedený formuář v jejich podání má někdy i 4 listy...Přihláška k registraci má formát A3 a slouží po přeložení jako obal spisu vozidla, bohužel většina lidí není schopna si to správně vytisknout...a málokdo má doma papír A3, pak se papíry A4 u okénka sešívají nebo lepí dohromady, nelze pak řádně vložit do spisu další dokumety atd...
Zdravím Vás pane NÚ, letos poprvé. Téměř s Vámi souhlasím, jen znalý dokáže vyplnit formulář za 3 minuty. Laikovo udělá problém, nelézt údaje v techničáku dle formuláře a doplnit je. Pokud máte možnost vyplnit formulář doma v klidu na počítači, je to lepší nežli na úřadě, kde není takové pohodlí a atmosféra jako doma.
Jsem přesvědčen o ochotě úředníků pomoci s vyplňováním. Alespoň mě vyšli vždy vstříc, ať se jednalo o Pardubice, Chotěboř, Jaroměř. Věřím tomu, že i vy, pane NÚ, jste ochoten pomoci s vyplněním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.