Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Favorit nestartuje za studena

Od: robokop* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, mám favorita rok 1988 a pokud je ráno chladno, tak motor se otáčí, ale nechytne. Jakmile se oteplí už chytá normálně.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mimo jiné se takto může chovat starý akumulátor...

hodnocení

0x

Tak jestli baterie točí i za studena "normálně"tak tam problém nebude.Problém bude asi ze sytičem.Ta 98 má asi poloautomat*nevi*.Na favouše tu býval machr "gumidek"

poradte.cz/...

vernon
Kdepak je mu asi konec...
gumidban

Bohužel jsem zde Vámi ve volné diskuzi dostal BAN a nemohu vůbec reagovat. Měl jsem se držet jen odborných diskuzí auto-moto. Nicméně ho mám stále a administrátor na mě nikdy nezareagoval a neodbanoval mojí IP adresu. Stejně se tu dokola lidé ptají na to samé a já trávím čas méně u PC a více svým koníčkem a je to lepší. Takže neřeším. Mějte se.

vernon
hodnocení

0x
Sešlapuješ před startem pedál plynu?
hoststary*

Těsně před nastartováním sešlápnout pedál plynu ne moc rychle, ne moc pomalu, plynule pustit pedál plynu, ne moc rychle, ne moc pomalu (celé asi po dobu dvou, tří vteřin) a pak bez plynu nastartovat. Nezáleží na podrobnostech, proč se to tak dělá, ale dělá se to tak.

vernon
Stručně řečeno: Aktivuje se sytič - zavře se přívěra (startovací klapka nad škrtící klapkou v primární komoře).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]