Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám favorita rok 1988 a pokud je ráno chladno, tak motor se otáčí, ale nechytne. Jakmile se oteplí už chytá normálně.
Tak jestli baterie točí i za studena "normálně"tak tam problém nebude.Problém bude asi ze sytičem.Ta 98 má asi poloautomat.Na favouše tu býval machr "gumidek"
Bohužel jsem zde Vámi ve volné diskuzi dostal BAN a nemohu vůbec reagovat. Měl jsem se držet jen odborných diskuzí auto-moto. Nicméně ho mám stále a administrátor na mě nikdy nezareagoval a neodbanoval mojí IP adresu. Stejně se tu dokola lidé ptají na to samé a já trávím čas méně u PC a více svým koníčkem a je to lepší. Takže neřeším. Mějte se.
Těsně před nastartováním sešlápnout pedál plynu ne moc rychle, ne moc pomalu, plynule pustit pedál plynu, ne moc rychle, ne moc pomalu (celé asi po dobu dvou, tří vteřin) a pak bez plynu nastartovat. Nezáleží na podrobnostech, proč se to tak dělá, ale dělá se to tak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.