Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká kamera do auta?

Od: hanesz* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den,
chci si koupit nějakou kameru do auta. Můžete mi na základě vlastních zkušeností nějakou doporučit?
Jde mi zejména o to, aby pořizovala kvalitní videa i za snížené viditelnosti. Dále aby bylo kameru možné umístit i do spodní části okna nebo na palubní desku.
Děkuji za tipy

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám už několik let Mio MiVue 320 a jsem s ní spokojen. Záznam slušný, spouští se to samo, držák je stabilní.

Jen si myslím,že je lépe kameru umísti spíše k hornímu okraji okna - sám ji mál za zrcátkem, takže nijek neomezuje výhled z vozidla a kabel se k ní dá snadno dotáhnout za tapecírunkem.

hodnocení

0x

Já používám několik let Cel-Tec 07. A spokojenost i za tmy.

hodnocení

0x

Zatím jsem nenatrefil na kameru, se kterou bych byl spokojen, tedy pokud za ni nechci dát 2 a více tisíc Kč. Genius DVR-HD 560 vždy po nějaké době odmítne spolupráci a musí následovat tvrdý restart (vyjmutí baterie), Roadrunner 310 náhodně svévolně zamyká nahrané sekvence a nějakém čase (obvykle 30-40 hodin provozu)jsou všechny sekvence zamčené a je nutné buď vše ručně odemknout nebo zformátovat kartu. Líbila se mi kamera v zrcátku, ale poté co jsem ji reklamoval a dostal jsem stejný šrot, jako ta první (nešla na baterii, pouze na kabel, druhá šla, ale úplně katastrofální obraz i zvuk) jsem si nechal vrátit peníze. Ženě jsem koupil Mio MiVue, číslo už si nepamatuji, asi 3 měsíce šlapala, pak šel do kytek zvuk a rapidně se zhoršil obraz, tady už jsem si nechal vrátit peníze rovnou. Nakonec jedna z nejlepších byla kamera v navigaci Mio Combi tuším 520, tu mi ale ukradli a další už jsem nekoupil.

Takže je mi líto, ale nemám, co doporučit.

doplněno 21.10.18 14:55:

@promon: Vřele s tebou souhlasím. Kupovat nespolehlivé "hračky" je nesmysl. Uvažuji o nové kameře a asi půjdu do nějaké kamerky od renomované firmy v ceně někde mezi 2-3 tisíce Kč*palec*

No pokud uvažujet v limitu < 2.000 Kč tak asi budete mít problém vybrat si kameru, která by dokonale vyhověla. Já jich taky vystřídal pár, než mi tento fakt docvaknul - neboli kamera za pár set je spíše šidítko, než použitelné zařízení.

To Mio MiVue 320 stálo cca 2.500, kupovali jsme jich do firmy cca 10 a nevím o jediném problému, záznam i za tmy je slušný ( mimochodem - den po pohřbu Kočky jsem na D11 natočil zase prakticky ve stejném místě auto v protisměru)

petrsa
hodnocení

0x

Za me urcite Cel Tec e07 nebo e08, obraz super i za tmy a navic ma sirsi uhel, coz je napriklad oproti "slavne" truecam pomerne vyrazne plus.

Spíš než kameru na bateri, bych koupil kamerku s kondezátory. během dvou let(každý rok nová baterie),2xvýměna baterie.

Na baterii působí rozdíl teploty zima-léto.Nevím jak u jiných,ale u mne to tak je.*hi*

butt
hodnocení

0x

Chtělo by to upřesnit za jakou cenu chceš kameru doporučit. Já mám ddpai mini 2+. Je to malá kamera, kterou přiděláš na horní okraj předního skla a není skoro vidět.

hodnocení

0x

V dnešní příloze MF Dnes je článek o kamerách, včetně hodnocení kvality.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]