Nejste přihlášen/a.
Zatím jsem nenatrefil na kameru, se kterou bych byl spokojen, tedy pokud za ni nechci dát 2 a více tisíc Kč. Genius DVR-HD 560 vždy po nějaké době odmítne spolupráci a musí následovat tvrdý restart (vyjmutí baterie), Roadrunner 310 náhodně svévolně zamyká nahrané sekvence a nějakém čase (obvykle 30-40 hodin provozu)jsou všechny sekvence zamčené a je nutné buď vše ručně odemknout nebo zformátovat kartu. Líbila se mi kamera v zrcátku, ale poté co jsem ji reklamoval a dostal jsem stejný šrot, jako ta první (nešla na baterii, pouze na kabel, druhá šla, ale úplně katastrofální obraz i zvuk) jsem si nechal vrátit peníze. Ženě jsem koupil Mio MiVue, číslo už si nepamatuji, asi 3 měsíce šlapala, pak šel do kytek zvuk a rapidně se zhoršil obraz, tady už jsem si nechal vrátit peníze rovnou. Nakonec jedna z nejlepších byla kamera v navigaci Mio Combi tuším 520, tu mi ale ukradli a další už jsem nekoupil.
Takže je mi líto, ale nemám, co doporučit.
@promon: Vřele s tebou souhlasím. Kupovat nespolehlivé "hračky" je nesmysl. Uvažuji o nové kameře a asi půjdu do nějaké kamerky od renomované firmy v ceně někde mezi 2-3 tisíce Kč
No pokud uvažujet v limitu < 2.000 Kč tak asi budete mít problém vybrat si kameru, která by dokonale vyhověla. Já jich taky vystřídal pár, než mi tento fakt docvaknul - neboli kamera za pár set je spíše šidítko, než použitelné zařízení.
To Mio MiVue 320 stálo cca 2.500, kupovali jsme jich do firmy cca 10 a nevím o jediném problému, záznam i za tmy je slušný ( mimochodem - den po pohřbu Kočky jsem na D11 natočil zase prakticky ve stejném místě auto v protisměru)
Za me urcite Cel Tec e07 nebo e08, obraz super i za tmy a navic ma sirsi uhel, coz je napriklad oproti "slavne" truecam pomerne vyrazne plus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.