Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer milí rádcové, padla mně do oka elektrická koloběžka. Máte někdo doma? Mně by stačila jen ve městě, zajet pro nákup a domů, bydlíme na kopečku a tahat v ruce nákup do kopce je těžší, než jít s prázdnou taškou z kopečka... a nemusí stát zase majlant, jsem v důchodu... děkuji za rady a zkušenosti. - pt
Vzhledem k tomu, že budete jezdit i do kopce, tak bych volil něco se silnějším motorem. Vyhnul bych se malým kolečkům, větší kola líp překonávají nerovnosti. Pak byste určitě ocenila sedátko. A kam s nákupem? S trochou šikovnosti by se daly namontovat košíky pod řídítka i za sedlem: něco jako tohle:
Ten model sice není nejlevnější, ale věřím, že by se daly najít podobné za nižší cenu. Prolistujte si odkaz, koloběžek tam jsou mraky. Hodně štěstí ve výběru!
"kepler", ta vypadá dobře, jen nemusím to sedátko, ale projdu si obrázky... já dala do svého odkazu koloběžku a pak zjistila, že není elektrická... takže díky Vám za typ, ale levnější by mně také potěšila... pohledám...
Na nákupy je vhodnější elektrokolo s košíkem na zadním nosiči a menší košík můžete dát i dopředu. Mluvím z vlastní zkušenosti.
I když jsem také v letech,je mě 72 roků,tak se cítím docela fit,až na to šlapání do kopců,proto jsem letos v zimě začal básnit o eletrické koloběžce,ale ne o ledajaké za pár korun.Protože žiji v kopcovitém kraji,tak musím zde mít koloběžku s výkonou baterii a eletrickým motorem,který musí mít minimalně 1200watů,což se mě podařilo koupit na www.StarWalker.cz kde jsem našel koloběžku podle svých snů a i když mě stála téměř 50 tisíc kč.,tak jsem s ní na výsost spokojený a i když je určena pro dva lidi,tak jsem sedačku pro spolujezdce odstranil a namontoval si tam upravenou větší přepravku se kterou jezdím do obchodu pro nakupy potravin a pod.Koloběžku 8 hodin nabíjím a 5 dní na ní jezdím do kopců se stoupáním 20 stupnů.Koloběžka je výkoná a rychlá,po rovině mohu jet až 45km/h,a uveze až 200kg,ale já jí nehoním,když nepotřebuji,důležité je pro mě to,že mě to těch mích 80kg vytáhne do těch naších kopců a že koloběžka splnila stoprocentně mé očekávání.
"miloši", děkuji za vaši odpověď a za podrobné vysvětlení... no také mám práve terén do kopce, ale je to tedy pálka, co jste zaplatil, ale asi to stálo za to... no budu muset ještě pohledat, zatím moc díky... - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.