Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzdová kapalina passat b5

Od: lumick odpovědí: 3 změna:
dobrý den,chci se zeptat, jaka brzdová kapalina patří do VW Passat B5 1.6 74kW? Auto mi hlasi malo brzdové kapaliny a i v nadobce je videt ze ji je tam malo tak bych ji potřeboval dolít,jen si nejsem jisty jaka tam patří. Děkuji moc za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

0x

Já bych nejdříve řešil to, že jí je tam málo a pak teprve to co tam patří. Pak bych tam nalil např. FE FBX100

lumick
hodnocení

Mám auto objednané do servisu, ale až za týden,tak si myslim ze když ji tam radeji zatim aspon doliju nic tim nezkazim.

hodnocení

0x

Jakoukoliv se specifikaci DOT3,DOT4,DOT5,1 ještě by tam mohla být DOT5 ale ta je (většinou)zbarvena do červena a pochybuji že by ji tam někdo lil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]