Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odtažení vozidla

Od: jjirka odpovědí: 3 změna:

Na youtube jsem narazil na video viz níže, které je asi Velké Británie, a celé je o odtažení vozidel.Ale když se na to dívám, tak to odtahují dost brutálně.Co to asi může dělat s automatem či jenom zataženou ruční brzdou nebo zařazeným kvaltem.Myslíte, že hrozí poškození převodovky?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z británie to není, mají volanty vlevo. Podle aut bych tipoval USA. V USA je drtivá většina vozidel s automatem a předpokládám, že profík z odtahovky ví co dělá.

majsterjoe*

A nebo to je profíkovi jedno a poškození jde na vrub pachatele přestupku, špatného parkování. Kdo ví jaký zákon tam platí, ale nedivil bych se. A za mě, proč ne.

Taky mne to napadlo- jsi idiot a zaparkoval jsi blbě, no tak odtah a že je utržená brzda? Tvůj problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]