Zdravím. Mám na chatě po dědovi starého pinďoura :D a když jsem rozebíral kohout a nádrž, abych jí mohl vyčistit od rezu, tak jsem při skládání zjistil, že mi praskly těsnící kroužky. Koupil jsem teda nové ale když jsem nechal v motorce cca 1litr benzínu tak mi to do druhého dne vše vyteklo. Poradí mi někdo, jak to nějak utěsnit? Já už fakt nevím.
Záleží kde to teče, zdali u převlečné matice, nebo z boku při přepínáná páčky na rezervo. Tam jsou oválné dírky a časem to nětěsní a propouští, i když je páčka zavřeno.
Však na mě u Bernarda v Hradci koukali, když jsem se ptal na samotný kolečko do ventilu. Povídali - máme ale jste po dlouhé době jediný kdo to kupuje. Všichni si myslí že musí koupit celý ventil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.