Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je nejlepší na povrchové nedostatky?

Od: fread® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

dnes jsem byl s autem u známého v automyčce. Dal jsem si program uplně ten nejvíc TOP, co má v nabídce. Po umytí jsem vždycky vyjel a neřešil nic. Auto vždycky krásně naleštěné. Dnes jsem dělal kompletní údržbu před zimou a projížděl jsem v garáži pod světlem nedostatky, které auto má za ty 4 roky, co ho mám. Mám Renault Fluence 2014 v bílé barvě. Našel jsem pár škrábanečků které jsou ale vyloženě jen povrchově a né do hloubky. Je tady někdo, kdo má nějakou osvědčenou značku nějaké leštěnky? Abych ty šmouhy zakryl?

Děkuji mnohokrát za rady a odpovědi. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V každé míchárně barev vám namíchají barvu do opravné tužky, pro každou barvu auta. Leštěnku pro všechna auta, co jsem kdy měl, používám Simoniz. Vypadá a je i cítit podobně, jako pasta na lino. A je super.

krtek66
hodnocení

0x

Pokud to není šrám do hloubky tak to jde většinou strojně rozleštit...musíš na to mít, ale kvalitní leštičku s možností nastavení otáček a trpělivost...tohle mi bylo řečeno mým lakýrníkem..naposled mi tak rozleštil nějakej šrám na střeše asi od větvě...pokud je to hloubkové tak jedině tmel nebo opravná korekční tužka..

fik
hodnocení

0x

Hodně se mi osvědčilo i staré dobré tempo,je celkem pěkně abrazivní a škrábamce rychle mizí. Místo musí být důkladně suché a čisté,pak nejlíp strojní leštičkou,jde to samozřejmě i ručo,ale nadřeš se jak barevnej. Poté ještě přeleštit tvrdým voskem a je hotovo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]