Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám takový problém s Favoritem. Rv.1989 karburátor. Nějaká rychlá odpověď by se hodila předem Děkuju. No a popis problému? Takže auto v pohodě prošlo technickou a je zas na dva roky. Problém je v tom že auto v pohodě nastartuje i v létě i zimě ale když se zahřeje tak že cca 2 krát po sobě se spustí ventilátor to znamená že když v Praze popojíždim tak AC PUMPA Přestane nasávat Benzín a stratí Ten Podtlak jakoby ta membrána na Pumpe byla gumová a vúbec nesaje benzín!Pumnpu mám novou hadičky jsou čistý cívka zapalování taky nová karbec vyčištěny těsnění jsem pod něj nové nedával vypadalo dobře plovák v nádrži taky nový ale ta Pumpa Nemá Podtlak až se ochladí tak zase funguje
A chi se zeptat na pořadí těsnení pod AC PUMPU tenký tlustý tenký?
Taky jsem měnil hadičky, pumpu a po delší jízdě to přestalo jet.Favorit má plastovou nádrž a nemá podběhy.Takže odvětrání z nádrže se zahází bahnem a nádrž se vcucne do sebe a ohne přívodní trubku na BA...Tak potom, co mi zkušenej škodovkář poradil, že se to běžně dělo a děje, tak jsem vyčistil odvětrávání, narovnal tu trubku, a bylo po problému...
právě proto ti ta pumpa nic nenasaje, protože přívod je v nádrži nad hladinou.Vzduch to sát nebude...normálně to tam člověk namačká během chvilky.
vyčisti to odvětrávání, profoukej to.Práce na 2-3 minuty...A schválně změř metrem jak vysoko je přívod ode dna nádrže...jinak tam můžou bejt sebelepší pumpy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.