Nejste přihlášen/a.
Coby, vadný nový díl.. Přehoď nejdřív všechny kabely, pokud problém zmizí tak postupně vyměňuj zpět až najdeš ten vadný. Pokud to nezmizí, tak vyměňuj svíce (ne té rovnou při vyndání uvidíš jestli pálí nebo ne). Případně náhoda a jiný problém který je jinde a vyšlo to akorát na výměnu, např. velký odtrh na svíci a odpálená cívka..
něco jste udělaly špatně odtrhy na svíčkách i na novych je potřeba kontrola, správné pořadí zapal. kabelu
Vyndej je a zkontroluj mezery mezi elektrodami...stalo se mi že jsem bezmyšlenkovitě namontoval svíčky a měl jsem stejný problém-jedna svíčka neměla žádnou mezeru mezi elektrodami(odtrh)asi s ní někdo klepl.
Pokud to před tím fungovalo a teď nefunguje,moc jiných možností nebude...a propo,od kdy má fabia 1,4MPi kabely ke svíčkám?
Já teda ať hledám jak hledám tak vidím zapalovací kabely jen na fabii 1,4 16V. 1,4MPi měla vždy zapalovací lištu,stejně jako felda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.