Nejste přihlášen/a.
Četl jsem tady recenze na 1.2 HTP , znám osobu která ji měla a motor nevydržel 100 000 Km, a jiné stejné má najeto skoro 300 000 a už dosluhuje.
A jaký je Váš názor na 1,4 MPI - mám najeto 172000 a ještě původní spojka a rozvody a zatím "šlape jak hodinky".
Problém byl zejména u starší 40 kW verze do roku 2007, kde se rozpadal katalyzátor, piliny pak zničily motor klidně i v 50 tkm. U ostatních verzí problém není a 300 tkm vydrží.
chlastá, nejede, řve...byl vůbec ve Fabii nějakej rozumnej motor?Možná tak 1.4 16V za něco stála, ale taky má svoje mouchy...
taky má svoje mouchy...Nevím, no.Snad lovit v ropě.Tak možný ty TDI a nesmrtelný SDI s prehistorickou převodovkou a divnou spojkou...tam chyběla nějaká slušná 1.6i jak sůl...
Znal jsem jednoho,který měl "téměř nesmrtelný" motor (řada XUD) a při půl milionu kilometrů poprvé měnil rozvody, a spojku snad neměnil po celou životnost auta -o tomto totiž nemluvil jen to,že do motoru téměř nic neinvestoval,mimo paliva a olejů a ftrů.kolik kilometrů nakonec onen motor nalítal je ve hvězdách nicméně to byl ještě pořádný kus železa i když to byl diesel z druhé půlky 80 let
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.