Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
obracím s na Vás dotazem a to:
byl jsem účastníkem dopravní nehody (poškozený), promáčknutý práh a odřené dveře, paní před obchodním centrem do mne nacouvala. Protože viníkovo auto bylo na operativní leasing řešila to policie ČR.
Ke mne domů mi přijel likvidátor, který vše nafotil a nyní mi přišlo od dané pojišťovny vyjádření, že mi posílají na účet 8.295,-Kč, jenže jsem začal zjišťovat, že za tyto zaslané peníze to neopravím a musel bych mít minimálně jednou tolik, je nějaké řešení?
Jo moje auto je Citroën C3 rok výroby je 2012.
Dobrý den,
Koncem září mně taky naboural jeden pán co nedobrzdil-ohnuté tažné zařízení a odřený nárazník...nahlásil škodnou událost své pojištovně,ta mi poslala smsku at ji kontaktuji a paní mi dala na výběr,bud mi pošlou peníze na účet,nebo smluvní servis,já jsem ji řekl,že jsem se už domluvil s autorizovaným servisem který mi vyhovuje a už jsem i v něm byl dohodnutý na termínu opravy a zdělil sem paní z pojištovny at tam pošle v tu dobu likvidátora, na to mně likvidátor kontaktoval(za 10minut)a já mu jen zopakoval adresu servisu a čas kdy tam bude moje auto přistaveno,vše pak řešil servis(samozřejmost náhradní auto ),jen jsem podepsal plnou moc a servis veškeré doklady o opravě ( fakturu 20tkč.) řešil s pojištovnou sám,já mám auto opravené a zaplatil jsem jen spotřebovaný benzín v náhradním autě.Jaká to byla pojištovna,co vám poslala peníze?Řešení je kontaktovat pojištovnu a chtít vysvětlení...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.