Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
obracím s na Vás dotazem a to:
byl jsem účastníkem dopravní nehody (poškozený), promáčknutý práh a odřené dveře, paní před obchodním centrem do mne nacouvala. Protože viníkovo auto bylo na operativní leasing řešila to policie ČR.
Ke mne domů mi přijel likvidátor, který vše nafotil a nyní mi přišlo od dané pojišťovny vyjádření, že mi posílají na účet 8.295,-Kč, jenže jsem začal zjišťovat, že za tyto zaslané peníze to neopravím a musel bych mít minimálně jednou tolik, je nějaké řešení?
Jo moje auto je Citroën C3 rok výroby je 2012.
0x
Dobrý den,
Koncem září mně taky naboural jeden pán co nedobrzdil-ohnuté tažné zařízení a odřený nárazník...nahlásil škodnou událost své pojištovně,ta mi poslala smsku at ji kontaktuji a paní mi dala na výběr,bud mi pošlou peníze na účet,nebo smluvní servis,já jsem ji řekl,že jsem se už domluvil s autorizovaným servisem který mi vyhovuje a už jsem i v něm byl dohodnutý na termínu opravy a zdělil sem paní z pojištovny at tam pošle v tu dobu likvidátora, na to mně likvidátor kontaktoval(za 10minut)a já mu jen zopakoval adresu servisu a čas kdy tam bude moje auto přistaveno,vše pak řešil servis(samozřejmost náhradní auto ),jen jsem podepsal plnou moc a servis veškeré doklady o opravě ( fakturu 20tkč.) řešil s pojištovnou sám,já mám auto opravené a zaplatil jsem jen spotřebovaný benzín v náhradním autě.Jaká to byla pojištovna,co vám poslala peníze?Řešení je kontaktovat pojištovnu a chtít vysvětlení...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.