Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s vozem Opel Corsa E

Od: lexa* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, uvažuji o zcela novém voze v cenové hladině 300 000 kč. Jakožto zastánci klasických atmosferických benzínových motorů mi padl oka právě současný Opel Corsa E se zážehovým motorem 1.4 66kw. Proto bych se rád zeptal jestli někdo nemá zkušenosti s tímto vozem (spolehlivost, závady, spotřeba, ...) Předem díky za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x
Přečti třeba tady pár recenzí od majitelů aut značky Opel-můžeš vybrat i podle roku výroby cars.cz/... Tak na E je tam jen jedna slovenská delší recenze.

corsicka
hodnocení

0x

Mám asi tři roky,ale 1.2 benzín.Jezdím na 2000 -3000 otáček kratší trasy po záplatovaných silnicích a po městě a platím za benzín asi 500 Kč na 270 km.Akorát mi vadí ,že když svítí slunce,tak se palubovka odráží v čelním skle a taky sloupek mezi čelním sklem a dveřmi u řidiče není zrovna na správném místě.Při zatáčení na určité křižovatce je pro mě přímo na blbém místě.Jinak co se týká jízdy ,tak na to,aby mě někde nechala stát má ještě dost času.

stefan*
hodnocení

0x
Ak sa dobre pamätám vyrábala sa v poľsku... Mali sme jednu 1,2benzin asi v 2007, po 1 mesiaci sa rozpadli vpredu ložiská, zabudli ich namazat... Odišlo tam ešte pár vecí a po cca roku ju na srotovisko poslal Renault 19, keď ju zostrelil na ceste- prekotulala sa cez strechu, prišla o kolesa... Totalka, ale posadka 5 ľudí vystúpila len poudierana... Takže z tejto strany ok :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]