Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontrola tlaku v pneu

Od: slavek* odpovědí: 5 změna:

Nyní jsem zde četl tento článek.

mpneu.cz/...

Jak se říká tomu kde jsou "obyčejné ventilky"ale řídící jednotka nic nevyhodnocuje - tak to není přímý ale taky ani nepřímý systém.

Zde:

mpneu.cz/...

Na tom obrázku kde je budík s olejničkou - to je teplota oleje?

A jedna "blbá"otázka na konec.

Pokud by se vyměnil TPMS ventilek kde je přímé nebo nepřímé měření za obyčejný co by se stalo?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím kde vidíte kontrolku olejničky.Já tam vidím poze kontrolku pneu s vykřičníkem.Jinak se nestane nic ,akorát vám bude ta kontrolka svítit popř. psát upozornění-dle typu auta.No a s tím neprojdete (legálně)STK

doplněno 11.10.18 20:34:

Aha,ten budík vedle.To bude ten tlak oleje a jelikož je tachometr v mílích (asi ford) tak to bude označení tlaku v PSI který se v anglii,americe.. používá

Kontrola tlaku v pneu
slavek*
hodnocení

zde:

mpneu.cz/...

nalevo od rychloměru - ten budík je cejchovaný do 80 a ručička je před 40, tak se ttám co to je jestli teplota ojeje nebo něco jiného?

Ano, ten budík na který se ptáte je teplota oleje.

hodnocení

0x

Tak to si musíš najít v návodu k obsluze nebo nám sdělit, o jaké auto se jedná. Teplota oleje to určitě není, ta dosahuje za provozu cca kolem 110°C, mohl by to být tlak oleje, ale potom tam postrádám označení jednotek, ve kterých se měří.

slavek*
hodnocení

Co já vím co je to za auto, když na tom odkazu je jenom část palubky s budíkama - proto se ptám.

Jinak dříve jsem měl Ladu 2103 a tam byl mimo jiné budík tlaku oleje ale byl cejchovaný od 1 do si myslím 6 a ručička když běžel motor tak byla okolo číslice 4.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]