Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chci se zeptat kde je problem když nemůžu otevřít auto?Mám centrál na DO. A zadní dveře otevře v pohodě ale přední ne.Klíčem to nelze do zámku nestrčím klíč jak je zamrzlí.A když do auta vlezu zadními dveřma tak čudlík stejně nevytáhnu.Tak bych chtěl poprosit o radu.Vážně už mi nebaví když lezu do svého auta a lidi na mne koukají kako kdybych ho kradl.!.
na gumu jsem dal glycerin, ale do zámku WD40, podle mě je tak řídký, že spíše bordel vyplaví než aby se tam usadil. Odemykám v pohodě, i když je led kolem zámku
To jsem na tom podobně. Na gumy nějaký olejíček, tuším silikonový, zámky prostříkávám každý rok WDčkem aby se vyčistily a pohoda. Nicméně klíč jsem dával do zámku naposled když mi auto vykradli, ten dálkáč je prima věc Dokud nezamrzne táhlo tak to je v pohodě a to asi je případ tazatele
máš pravdu, asi silikon a ne glycerin - jestli je to rozdíl Jinak s tím odemykáním mi musíš dát tak 2 roky...
Zanedbaná příprava na zimu se vymstí. Co je mastné, toho se voda nechytá, promazané zámky (ve dveřích) a táhla nemůžou zamrznout.
Ale každému se to stane mnohokrát, proto zavírám dveře na první zámek, když přimrznou stiskem se odtrhnou.
Nikdy netahat silou za kliku, přes roh dveří provléknout kapesník a za něj tahat.
V akutním případě bych do zámku dýchala, až by šel odemknout. PT /stařenka/
doplněno 15.01.10 15:28:Dýchala bych i na klíček, a to by pak už snad šlo odemknout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.