Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mužete mi poslat odkaz recenze vozu Renault Megane a Citroen. Spíše odborné co se týká poruchovosti spotřeby nahradní díly atd.Děkuji.
Recenze si najdi sám, není to nic těžkého. Ale jen tak mimochodem, francouzské auto mě nesmí do baráku. Podívej se třeba na stránky namátkou zde, ale je toho mnoho, jen hledat.
2 - 3 letá auta v tabulce sestavené německou STK? Nemají náhodou v německu první STK po čtyřech letech jako u nás?
Lepší než ptát seTUV nebo STK zavdějících článků na netu jsou skutečné zkušenosti majitelů konkrétních modelů a značek.
Tak tak. Za mě osobně je asi nejlepší projet si na netu různé fankluby té které značky. Majitelé tam řeší problémy se svými vozy. Z toho se dá nejlíp vyčíst se kterými poruchami se konkrétní modely potýkají, jejich závažností a náklady na odstranění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.