Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám starší vůz a dnes ráno nebo včera večer mi ho někdo poškrábal pod světlem pravděpodobně při příjezdu nebo výjezdu z parkoviště. Dosud bylo bez škrábanců. Má cenu tuto situaci hlásit policii ČR nebo se mi jen vysmějí že hlásím takovou blbost. Anebo jak byste to řešili vy.
Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, napíši Vám názor, který se Vám asi líbit nebude. Nárazník je určen k nárazům a s drobným poškozením (zvláště v hustém městském provozu) se musí počítat. Snad to u staršího auta tolik nebolí. Zdravím!
aaa - 14ti leté auto už má na nějaký ten škrábanec nárok. Viník mohl ten drobný střet i přehlédnout, resp. možná ho ani nezaznamenal.
řešil jsem něco podobného asi před 10lety..měl jsem favorita...taky mi ho někdo bouchnul, bohužel do dveří. Asi 14dní opravených...policajt se mi skoro vysmál a oznámil mi, že nejsou Kriminálka Miami. Je to neřešitelné. Pokud nemáte havarijko tak zkusit rozleštit nebo za 2000,- přelakovat nárazník. Popř. koupit nový a vyměnit kus za kus
Pokud to není na kameře nebo nejsou svědci tak to nemá smysl řešit... Neznáš viníka = nemá kdo hradit škodu. To samé krádež poklic nebo kol...
Škráblý nárazník neřešim, aspoň to tak neláká zloděje. Pokud nejsou ohlé díly pod nárazníkem nebo ulomené držáky, tak to funkci nevadí a estetiku neřešim...
Omlouvám se za to co napíši ale šel jsem znova překontrolovat vůz a všiml jsem si že už mi ty zku*vené cikánské svině (zase pravděpodobně oni), co si neustále opravují auta poblíž mého, mi vyměnili i 2 poklice. Měli u něj ráno podobné ale starší auto, které jsem včera u nás vyděl poprvé a už tam není.
Možná mi vyměnili i nějáke kolo, vím že jsem měl od Continental ale nevím jestli všechny.
Takže na tu policii zítra asi zajdu stejně.
Jo zajdi na policii s tím, že ti někdo asi možná vyměnil kolo, ale nevíš jaké jsi tam měl Pak napiš jak dlouho se smáli...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.