Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Životnost výfuku

Od: lacin66 odpovědí: 13 změna:
Ahoj zdravím všechny. Máte také zkušenost s životností výfuku. Už mi přijde že to měním často .Poslední díl co je na konci auta nevydrží ani 5 let. Je to Bosai .Děkuji za odpověď a názory Vladimír
.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Jakmile jednou vejfuk vyměníš tak novej vydrží max 5 let a je fuk jestli je to Bossal Tyll nebo polskej Izawit či Polmostrow

hodnocení

3x

Zdravim, zadni dil výfuku rezivý z vnitřku , kapáni vody je normalni je to kondenzovaná voda ktera na kratke vzdalenosti zustává ve vyfuku a to je ten problem. Taže hlavně v zimě kratké jízdy niči zadni dil vyfuku. Bavíme se o benzínu ,disel ten problem nemá je tam určitá mastnota.

hodnocení

2x

Aktuálně mám C5 s originálním výfukem - 320tis km, rokvy 2004, HDI - stav je stále perfektní.

Jakou motorizaci máte, jaký vůz...?

Ale až ho vyměníš, tak to budeš po 3-4 letech měnit... Tak to prostě je...

Jaká motorizace? Jak kvalitní benzín? Soused kupuje ten levnější... Kape mu z výfuku voda. Já měnil jen na Toledu právě kvůli urvanym držákům.

hodnocení

0x
Chevrolet Aveo 11let bez výměny výfuku..zcela bez problému.

hodnocení

0x

aktuálně zafira 2007 vyfuk měněn letos za bosal v polsku ptal jsem se polského majstra jak to dlouho vydrží jestli aspoň 5 let on řikal že jo ale auto by muselo stát v garaži a nejezdit*smich* minule bosal na seatu jezdil 6 let bez problému tak nevím jestli se snižila kvalita? ale zas ta cena

krtek66
hodnocení

0x

Fabia...za dobu vlastnictví auta...mám výfuk 8let a už je prej na výměnu..zatím zalatany:)

hodnocení

0x

Na benálovou xantii jsem před roky (8 let) koupil na aukru nejlevnější co se dal sehnat, (trubku od katu a tlumič)dodnes je bez stopy koroze zvenčí-a uvnitř? kdo ví ale vrtnul jsem tlumič na nejnižším místě,takže asi taky uvnitř OK i když asi horší stav než venek!Tuším jde o imasaf a polsko určitě.

mathew
hodnocení

0x

C5, Laguna oboje r.v. 2004 a výfuky původní a nevypadají, že by chtěly v dalších 10 letech výměnu...

fik
hodnocení

0x

Na feldě 7 let...tyll. Samotný výfuk tak hrozný nebyl,urezly držáčky...nechtělo se mi s tím patlat tak jsem koupil za 700 nový

hodnocení

0x

Já na manželky rencka kupoval střední díl asi po 10 roce, rok na to odešel konec. Střed jsem kupoval polmostrov a konec objednával automech bosal. Sranda byla že to do sebe nepasovalo. Plechy od té doby drží dalších 8 let ale ty trubky mezi nima nechávám vařit snad před každou technickou a nohy na pověšení od bosalu nepasujou do gumy a trhají je. Takže bych se dneska asi vykašlal na značku a koupil nejlevnějšího poláka co bych potkal. Bosal není žádný zázrak aby to za vyšší cenu stálo.

takjan*
hodnocení

0x

BMW 1999, ok, povrchová rez zadní části, ale síla stěny je dost velká

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]