Jedu autem je zelená, předemou auta jsou vjeté v křižovatce a dávají přednost protijedoucím vozidlům, ja čekám na zelenou před hranicí křižovatky, auta se předemnou rozjedou průjezd křižovatkou je pro mě umožněn, ještě je zelená rozjíždim se, blikne oranžová zastavím, stojím ale jsem za bílou čarou, ale vidím na semafor, je předemou a jsem před přechodem pro chodce . Potom počkám na zelenou a jedu. Je to to přestupek? Vím, že mnoha řidičů už by jela ale já jsem zastavil, myslím si, že z 20 km rychlosti je lepší zastavit pokud je to možno, než jet na cervenou, ale jak jsem se rozjel uvědomil jsem si, že jsem za tou bílou čarou cca 20cm. Udělal jsem přestupek, díky. Pěknou neděli všem
Naopak, tvé jednání svědčí o tom, že jsi zodpovědný řidič. Za takové jednání tě žádný policajt pokutovat nebude. Ovšem najdou se idioti, kteří se budou snažit z tebe těch pár korun za pár cm přes čáru dostat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.