Nejste přihlášen/a.
Zdravím, 5. října se mi stala nehoda, kde jsem byl označen za viníka, protože při odbočování vlevo jsem přehlídl skůtr, takže jsem mu nedal přednost. Dívku ze skůtru převezli do nemocnice, ale nic vážného jí není. Dnes ji mají pustit a do školy má jít ve středu. Chci se teda zeptat jaký mi hrozí postih? Bude správní řízení, trestní řízení, zákaz řízení atd.? Ještě by se hodilo dodat, že na autě byli sjeté pneumatiky a policista když to kontroloval mi řekl, že mám v pořádku jednu pneumatiku. Pneu jsem dojížděl do zimy, ale to mu samozřejmě říct nemohu. Dočetl jsem se, že když netrvá léčení nebo pracovní neschopnost déle jak týden tak se jedná pouze o přestupek a nikoli o trestný čin. Chtěl by jsem tedy, aby mi někdo vysvětlil, jak to tedy bude dál alespoň přibližně. Předem děkuji za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.