Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych radu, jak mám echnicky prodat auto, které je nepojízdné. např na náhradní díly.
Díky moc za radu. P.
Prostě k tomu napište, že si kupec musí zajistit vlastní odvoz nepojízdného vozu. Toť vše.
Dnešní autodoprava je levná, konkurence je veliká. Znám soukromníka, který vozí auta na vozíku za 8kč/km. Pokud půjde jen o převoz z města do města, tak náklady jsou minimální vzhledem k hodnotě nákladu.
Pokud to tedy není tráboš za dva litry ![]()
Ahoj, no právě.. Musí se provést evidenčka...ale jak to provést, když autu nefunguje motor...
Takto to mohu pouze zavolat do autovrakoviště kvuli likvidaci...
Chtěl bych dostat nějaké peníze za auto zpět...
to diesel: tak domníval jsem se, že problém tazatele je jen v tom fyzickém přemístění, že nemá možnosti k přepravě a že vše ostatní ví. Alespoň takhle jsem já pochopil slovo "technicky". Kdyby napsal třeba "oficiálně", dopsal bych i tyto náležitosti, které píšete vy. Tak proč hned tak silná slova o špatné odpovědi?
proč? protže Vás púoslechne a pak bude mít jen problém -neustále bude veden v registru i když auto nebude fyzicky existovat, ČKP mu jistě po čase zašle "žádost o příspěvek a nemalý... Stačí?Bylo tu málo dotazů jak situaci s autem co nemám ale jsem v registru řešit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.