Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych radu, jak mám echnicky prodat auto, které je nepojízdné. např na náhradní díly.
Díky moc za radu. P.
Prostě k tomu napište, že si kupec musí zajistit vlastní odvoz nepojízdného vozu. Toť vše.
Dnešní autodoprava je levná, konkurence je veliká. Znám soukromníka, který vozí auta na vozíku za 8kč/km. Pokud půjde jen o převoz z města do města, tak náklady jsou minimální vzhledem k hodnotě nákladu.
Pokud to tedy není tráboš za dva litry
Ahoj, no právě.. Musí se provést evidenčka...ale jak to provést, když autu nefunguje motor...
Takto to mohu pouze zavolat do autovrakoviště kvuli likvidaci...
Chtěl bych dostat nějaké peníze za auto zpět...
to diesel: tak domníval jsem se, že problém tazatele je jen v tom fyzickém přemístění, že nemá možnosti k přepravě a že vše ostatní ví. Alespoň takhle jsem já pochopil slovo "technicky". Kdyby napsal třeba "oficiálně", dopsal bych i tyto náležitosti, které píšete vy. Tak proč hned tak silná slova o špatné odpovědi?
proč? protže Vás púoslechne a pak bude mít jen problém -neustále bude veden v registru i když auto nebude fyzicky existovat, ČKP mu jistě po čase zašle "žádost o příspěvek a nemalý... Stačí?Bylo tu málo dotazů jak situaci s autem co nemám ale jsem v registru řešit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.