Nejste přihlášen/a.
Dnes se mi poprvé od zakoupení nového auta objevil na displeji nápis ,že chce auto vyměnit olej .Najela jsem totiž počet kilometrů( cca 26 000 ) na které je z výroby nastaveno oznamování.Jenže já měním olej pravidelně 1x ročně při najetí asi 10 000 km.Tak co mám dělat,když jsem již objednaná na pravidelnou roční výměnu přibližně za tři týdny.Mám ten nápis ignorovat? Děkuji.
Součastí každé výměny oleje je i vynulování intervalu. Předchozí výměmy tedy nebyly provedeny korektně, nebo se jedná o upozornění na servisní prohlídku. V tom případě by stačilo uvést, že se olej mění v jiných intervalech a že to není nulováno, v rámci prohlídky tedy měněn být nemá. Zpravidla se nové auto dává na servis i údržbu do stejného servisu, kde historii vědí a sami se v ní vyznají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.