Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opel Zafira - podobné auto

Od: zajda888® odpovědí: 12 změna:
Hezký den,
jelikož vůbec nesleduju trh s auty a nemám přehled o jednotlivých modelech, poprosil bych o tip,jaké auto se zhruba podobá uvedenému Oplu. S rokem výroby cca 2003-2009. Tenhle Opel je už dost starý.
Moc díky za tipy, ušetříte mi dlouhé hledání.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Já jsem vybral zafiru před 2 roky potřeboval jsem větší a hlavně 7 místně auto a vybíral jsem mezi ww Touran, Mazda 5, Citroen C 4 a záfirou asi tak
hodnocení

Ten Citroën i Mazda vypadají moc dobře, díky za tip.
Kolik kilometrů jsou ta auta schopna najet, bez většího finančního zásahu? :-D

hodnocení

2x

Pokud Xsaru nebo C4,obě Pikaču! tak doporučuji motor HDi U Xsary ještě 1,9TD-téměř nesmrtelný motor.

hodnocení

0x

No...tak nejvíce se starému Oplu Zafira podobá nová Zafira..co jiného.

Osobně se mi líbí i Peugeot Rifter.

Jestli ale chcete mermomocí ojeté auto ročníku 2003-2009 tak to sloužit nemohu.

krtek66
hodnocení

0x

Seat "Almara" nebo Golf Plus / Caddy a i když to nerad píšu...tak Renault Scenic

hodnocení

Všem dekuju za nasměrování a ulehčení hledání.
Zrovna koukám Citroën xsara Picasso, pak prohlednu další.
Hezký den

hodnocení

0x
Nejblíže zafire je touran.

hodnocení

0x

Zafira je zvýšená Astra, stejně jako C-Max je zvýšený Focus. Měl jsem, velice rád na C-Maxíka vzpomínám, klidně bych do něj šel znovu.

pepa*
hodnocení

0x
Já bych bral tourana ale hlavně rok výroby 2006-2009 ty jsou nejlepší a berte motor 1.9tdi 77kw- je to ten nejspolehlivější motor se kterým můžete najet třeba i půl milionu kilometrů

hodnocení

0x
Ještě zde nezazněl Ford S-Max.

praivo*
hodnocení

0x

Co Corolla Verso?

hodnocení

Děkuju všem za tipy, už to ani nestačím prohlížet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]