Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu jak vypnout zadní stěrač u Škody Felicie combi .Nemám manuál a ani v práci mi nedokázal nikdo poradit. Kdo má Felicii ani nevěděl že to takhle nějak funguje. Při jednom zatlačení od sebe se sklo ostříkne, stěrač několikrát zacykluje a ustane. Pokud zatlačím 2x rychle za sebou, začne stěrač stírat pravidelně, např. při silném dešti. Zkoušela jsem ho stejným způsobem vypnout, ale nejde to. Auto prostě musím zastavit a vypnout. Možná tam mám něco poškozeného.
co to znamená zastavit auto a vypnout? Pokud se nemýlím, tak ve felicii než bych to psal tak jsem to našel viz obrázek
Ten zadní stěrač mám také nějak rozladěný.Stírá jen,když mačkám páčku,současně stříká kapalina na sklo.Vypnu páčku,stěrač necykluje a zastaví se.Sklo je napěněné kapalinou a nesetře se pořádně.A ještě ke vší smůle se mi přimrzla gumička ke sklu,spustil se stěrač a gumička je v ...Takže zítra prvořadý úkol,vyměnit gumičku.Jestli to budu umět.
Abych startoval do Nového roku zase o něco spokojeněji.To přeji i ostatním slušným motoristům.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.