@karbanatek: To je jen krytka. Je třeba spustit stěrače a pohledem zjistit, co a kde se hýbe a tak zjistit, kde problém vzniká. Z těch fotek se to zjistit nedá.
Ahoj mám problém s 1 stěračem . Jeden stírá a 2 nikoliv tak kouknu pod panelem pod stěrači a vidím že chybí bílí šroubek vlastně to není šroub , ale plastový klump co má stěrač držet na místě . jenže když ten bílí klump vypadl tak jsem ho nechtěně poslal kdesi pod motor a už ho nenajdu jak a s čím to nahratit?
Já potřebuji poradit s čím to nahradit. Na vrakoviště to nemá cenu jet protože nikdo vám neprodá tu plastovou krytku a kupovat za stokoruny celý tyčový stěračů nemá význam. Kdyby tam byl závit dám matici a je to. Když to nasadim a pustím stěrače tak to jednou jde ale podruhé to vypadne. Nemám aktuálně doma nic s čím bych to dokázal zachytit.
Nevím, jaký průměr má ta hřídelka, ale co ji zkusit navrtat, vyříznout do ní závit a zajistit šroubkem s velkou podložkou a plastovou třecí podložkou.
Ten šrobek po datažení a odzkoušení zajistit v závitu vteřinovým lepidlem.
007cz
nejlepší řešení je opravdu koupit celé tahlo stěrace,,ta vaše,, krytka ,, je zlomené pozdro, do te ocelové kuličky nic nenavrtáš, škoda času a táhlo ti bude VYPADÁVAT pořád... vševědouci praktik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.