Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
jsem hlupák. Před půlrokem jsem si nechal v jednom menším sevisu vyměnit pneumatiky. Ještě předtím jsem koupil do vozu novou autobaterii. Dneska ráno jsem zkoušel nastartovat a nic - baterie vybitá. Říkám si, že je to divné a šel jsem se podívat. Baterie je jiná než ta, co jsem koupil. Sériové číslo nesedí a vlastně nic. Jsem z toho dost na větvi, protože tuto záležitost vnímám za prohranou. Nemam to jak dokázat. Přesto vím já sám, že nesmluvená výměna musela proběhnout tam v servisu. Doklad o výměně pneumatik nemám. (Ano, od teď chci od všeho doklad). Doklad o koupi baterie ano. Nejhorší je, že mi intuice říkala, ať si auto vyfotim předtím, než ho dám do servisu. Takže nejprve oslovit servis a když ten odmítne, tak PČR? Autobaterie stála cca dva tisíce, to je stále jen přestupek, tím se nebudou zabývat. A navíc ten servis to může odmítnout.
Cítím se jako hrozný kretén.
Co byste udělali vy na mém místě? Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.