Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak postupovat při krádeži v servisu?

Od: podveden odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,

jsem hlupák. Před půlrokem jsem si nechal v jednom menším sevisu vyměnit pneumatiky. Ještě předtím jsem koupil do vozu novou autobaterii. Dneska ráno jsem zkoušel nastartovat a nic - baterie vybitá. Říkám si, že je to divné a šel jsem se podívat. Baterie je jiná než ta, co jsem koupil. Sériové číslo nesedí a vlastně nic. Jsem z toho dost na větvi, protože tuto záležitost vnímám za prohranou. Nemam to jak dokázat. Přesto vím já sám, že nesmluvená výměna musela proběhnout tam v servisu. Doklad o výměně pneumatik nemám. (Ano, od teď chci od všeho doklad). Doklad o koupi baterie ano. Nejhorší je, že mi intuice říkala, ať si auto vyfotim předtím, než ho dám do servisu. Takže nejprve oslovit servis a když ten odmítne, tak PČR? Autobaterie stála cca dva tisíce, to je stále jen přestupek, tím se nebudou zabývat. A navíc ten servis to může odmítnout.

Cítím se jako hrozný kretén.

Co byste udělali vy na mém místě? Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý večer. No, i když to naštve, vzala bych si z toho ponaučení a příště bych takovou chybu neudělala. Ale to je tak všechno. Myslím si, že se nedovoláte nikde..

matesj
hodnocení

0x
Po půl roce...na to zapomeň.Možná,kdyby něco dělali oficiálně v motorové části a "museli" odpojovat baterii...máš zkušenost.To jsi nepoznal,třeba na resetu nastavení rádia nebo palubních hodin?
podveden
hodnocení

Je pravda, že mi až teď došly souvislosti. :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]