Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fabia 3 loupe se barva

Od: fabia2017 odpovědí: 13 změna:
Mám vozidlo Fabii 2017 rok výroby.
A všiml jsem si, že se cca. na 1 centimetru se loupe bílá barva na více místech na přední kapotě v různých rozměrech. Barva se loupe, je to potom na základní barvě. Auto je 8 měsíců v provozu. Auto je v záruce ale nevím jestli to má smysl řešit.
Co mám prosím dělat?
Dík
doplněno 28.09.18 22:18: Kamínek udělá dirku malou do laku, ale toto je neposkozene místo a odloupne se barva jako na nehtu..
Auto myji pouze v mycce bezkontaktní.
Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
hodnocení

2x
Pokud se loupe reklamovat pokud je barva oklepana od kaminku máš smůlu

hodnocení

2x

Určitě reklamovat nové auto není laciná věc a po tak krátké době!

hodnocení

1x

Reklamovat!

doplněno 28.09.18 22:09:

@007cz: I tak reklamovat. Originál lak musí něco vydržet! A nebál bych se toho. Ať prokážou, že to je nepřiměřeným násilím od vnějších vlivů!

olinl
Souhlas se satam. Ať se starají a vědí jaký jsou čuňata ve výrobě..
vernon
Občas se to asi stane chybou při lakování. Mně se kdysi podobně loupala barva na Mazdě...
007cz
Satam reklamovat můžeš ale mechanické poškození laku ti nikdo neuzná nechci dělat rychlé závěry možná by pomohla fotka
007cz
Satam...kde je hranice ..musi něco vydržet...definuj

Ty jsi spadl z jahody naznak. Co mně je do toho, kde je nějaká hranice? A jakým právem po mně chceš něco definovat? Vezmi si kyblíček a lopatičku a jdi si hrát na píseček*smich*

007cz

došly argumenty...typicky satam

Ani já nevidím jakékoli tvé argumenty. A dokonce se bojíš zaregistrovat, protože pak už nejsi v utajení, že inteligente!

007cz

proč jsi tak protivny? aspon se pokus obhájit si tu svou ,,pravdu,,

Jakou "mojí" pravdu*sok* Nauč se pořádně číst a vnímat!

Nakonec to, co jsi napsal včera ve 22:36 koresponduje s mým názorem. Tak nevím, proč tady zbytečně prudíš.

Další diskuze je tudíž zbytečná a na další tvé impertinence nereaguji.

007cz
hodnocení

0x
Vuz je v zaruce součást garanční prohlidky je kontrola karoserie.z dotazu ..loupe se lak.. těžko poradit to musí posoudit technik autorizovaného servisu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]