Mám vozidlo Fabii 2017 rok výroby. A všiml jsem si, že se cca. na 1 centimetru se loupe bílá barva na více místech na přední kapotě v různých rozměrech. Barva se loupe, je to potom na základní barvě. Auto je 8 měsíců v provozu. Auto je v záruce ale nevím jestli to má smysl řešit. Co mám prosím dělat? Dík doplněno 28.09.18 22:18: Kamínek udělá dirku malou do laku, ale toto je neposkozene místo a odloupne se barva jako na nehtu.. Auto myji pouze v mycce bezkontaktní. Děkuji
Ty jsi spadl z jahody naznak. Co mně je do toho, kde je nějaká hranice? A jakým právem po mně chceš něco definovat? Vezmi si kyblíček a lopatičku a jdi si hrát na píseček
Vuz je v zaruce součást garanční prohlidky je kontrola karoserie.z dotazu ..loupe se lak.. těžko poradit to musí posoudit technik autorizovaného servisu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.