Nejste přihlášen/a.
Vypojova jsem konektor od senzoru polohy škrtící klapky pak jsem nastartoval a nezapojil jsem ho svítí mi od té doby kontrolka motoru ford focus 2002. Chod motoru byl krasný bez jeho zapojení, když je zapojený tak jsou nepravidelné otáčky... tzn asi už vím kde je problém tedy . Asi je ta škrtící klapka nebo senzor špatný.
Ale ted mi jde o to jak udělat aby mi nesvítíla kontrolka motoru. Jde to doma svépomocí nebo jen na diagnostice?
A ješte jsou opravdu všechny díly tzn. a senzory, klapky a a volnoběžný ventil stejné na všechny modely od 1998 do 2004 motorizace 1,6
Děkuji
No dokud to bude rozbitý tak ta kontrolka asi nezhasne, protože právě hlásí to, že je to rozbitý... Takže nejdříve odstranit závadu a pak případně řešit kontrolku pokud sama nezhasne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.