Nejste přihlášen/a.
dobrý den, chci se zeptat koupil jsem auto od tety, která si ho pořídila nebo respektive podle Osvědčení o registraci vozidla, provedla první registraci v roce 5.5.2008, auto bylo doveženo z francie, já budu 2 majitel. Tak se chci zeptat jak to bude s ekologickou dabí? Jedná se o peugota 205. Děkuji
Totak 1124ccm HDY stejně jako HDZ v pugu 106 a saxáně z roku 1996 plní již také E2,ovšem eko jsme neplatili,neboť to platil předchozí majitel .
Stále nwn typ motoru a tv. Jinak jen jeden z mnoha motorů (údajně mělo by jít o P204kabrio 1,6CTi ) z posledních let výroby zřejmě plnil E2=3000kč jinak je to asi vše jen za 5000kč pokud ne za rovnou destíku!Jinak tu normu 56/93 jsem nenaleznul jen 93/59/ES což je E1=5000kč nebo jsi se hoooodně přehlídl a je to zrovna ten jediný motor a norma je pak 96/69/ES (viz odkaz : bystricenp.cz/... )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.